Aflyst – Elvis Festival Hotel 2019:

Sinatur hotel Storebælt ligger naturskønt direkte ud til Storebælt, så tæt på vandet som du kan komme.

Hotellet har egen badebro, fantastisk udsigt med masser af mulighed for frisk luft og udendørsaktiviteter i enten hotellets haveanlæg, på stranden eller i den nærliggende skov.

Sinatur Hotel Storebælt er kendt for deres fantastiske køkken, hvorfra de forkæler gæster med hjemmelavede specialiteter baseret på økologi og lokale råvarer. Hotellet har egen stor frugt- og urtehave, hvor de henter inspiration og friske råvarer hver dag til den gode mad.

Værelsespriser i festival weekenden incl. morgen og aften buffet er følgende:

Dobbeltværelse 1000 danske kroner pr. døgn for 2 personer.

Enkeltværelse  700 danske kroner pr. døgn.

 

Værelser bookes og betales direkte til hotellet via dette link: Sinatur hotel Storebælt og billetter til Elvis Festivalen kan købes her på hjemmesiden via dette link: Festival Billetter

Sinatur hotel Storebælt

Østerøvej 121
5800 Nyborg

tlf. 0045 65314002

 

Nyborg Strandcamping

Den smukke campingplads Nyborg Strand Camping ligger i kort gå afstand til Elvis Festival Hotellet langs stranden. I can læse meget mere om Campingpladsen på deres hjemmeside og eventuelt booke overnatning m.v.

Nyborg Slot

Sinatur hotel Storebælt ligger ikke langt fra Nyborg Slot, og vi kan på det varmeste anbefale vores gæster et besøg på slottet.

Nyborg Slots betydning i Danmarkshistorien er ikke til at komme udenom og idag kan man bl.a. gå rundt i Danehofsalen, det historiske rum hvor kongen rent faktisk mødtes med sit parlament i middelalderen, og hvor Danmarks første grundlov er underskrevet.

Nyborg Slot blev grundlagt ca. 1170. Man ved ikke præcis, hvordan det ældste Nyborg så ud, men kernen i den bevarede paladsbygning er fra midten af 1200-tallet, og før det var der anlagt en stor ringmur omkring Slotsholmen.

Nyborg lå praktisk, midt i landet og ved vandet, så Kong Erik Klipping benyttede borgen som mødested for de såkaldte Danehoffer.

Egeskov Slot

Egeskov Slot ligger ikke langt fra Festivalhotellet, og bestemt et besøg værd, hvis man er på de kanter.  Egeskov er ikke kun et museum, men et hjem for grevefamilien Ahlefeldt. Kig ind og mærk 460 års historie bag de tykke mure

Der er masser af imponerende køretøjer, flyvemaskiner, campingvogne og andet spændende isenkram på Egeskovs Veteranmuseum.

En af Nordeuropas største og fineste samlinger findes på Motorcykelmuseet, der rummer en helt unik udstilling af tohjulede køretøjer fra 1920’erne frem til 70’erne.

H.C.Andersens Hus i Odense. 

Nyborg ligger meget tæt på Odense, det tager ca. 15 minutter med toget fra Nyborg til Odense, hvor H.C.Andersen blev født og voksede op.

I eventyrdigterens formodede fødested i den gamle bydel i Odense  ligger museet H.C. Andersens Hus. Huset åbnede i 1908 som museum for digterens liv og virke og er dermed et af verdens ældste digtermuseer.

Udstillingerne fører dig tilbage til den tid, som H.C. Andersens værker udsprang fra. Du bliver præsenteret for mennesket H.C. Andersen, hans karakteristiske fremtoning og hans sind. Digterens kreative spændvidde vises gennem hans tegninger og klip.

Museet indeholder alle moderne faciliteter, og du kan gå på opdagelse i H.C. Andersens univers, bladre i hans bøger via PC og høre hans eventyr ved de mange lytteposter.

I museumsbutikken findes et omfattende udvalg af bøger på flere sprog af og om H.C. Andersen.

 

Billetter til Elvis Festivalen