Kongefest i Nyborg 2019

Er I til Rock´n´Roll så er Nyborg stedet at være i weekenden fredag den 24. til  26. maj 2019. 

I got a woman, Love me tender, Jailhouse Rock, That’s All Right, Heartbreak Hotel, Blue Suede Shoes – geniale Elvis Presley stod fra 1950erne og frem til sin død i 1977 bag utallige megahits, og i 2019 kan vi danskere igen opleve en vaskeægte Elvis-festival med Elvis Tribute Artister, som man kender dem fra især USA og England. 

Weekenden byder på fantastisk underholdning, eftermiddag, aften og nat med nogle af de bedste og højest prisbelønnede Elvis Tribute Artister i branchen, som hver især vil underholde med deres fortolkninger af Elvis. Der vil blive rig lejlighed til en dans eller to og til at få genopfrisket højdepunkter fra de forskellige årtier af Elvis` sang karriere.

Vi har følgende Elvis Tribute Artister på programmet i 2019:

Mario Kombou England:

Mario har igennem sin karriere som Elvis tribute artist vundet et utal af konkurrencer herunder bl.a. Images of the King Championship i Memphis. Han turnerer og synger for tiden for fulde huse i såvel Storbritanien som i diverse andre Europæiske storbyer med sit egenproduceret show  “Elvis Years” og tidligere blev han blandt mange hundrede håbefulde tribute artister i såvel England som USA udvalgt til at spille hovedrollen i Jailhouse Rock på Piccadilly Teateret i London´s Westend. 

Juan Lozano, Wales:

Juan Lozano er foruden at være en fantastisk Elvis tribute artist også en habil musiker. Juan Lozano blev udvalgt blandt mange håbefulde Elvis tribute artister til at deltage i BBC´s World Greatest Elvis. Elvis har altid været hovedinspirationen i Juan´s musikalske liv. Som Juan siger: “Jeg har så meget at takke Elvis for – det er et privilegium for mig, at arbejde som Elvis Tribute Artist. Det har givet mig så mange muligheder i livet, som jeg ellers ikke ville have fået – lige fra mødet med mange fantastiske mennesker til optræden på live tv”

Brian Trøjborg/Troy, Danmark:

Brian Trøjborg har optrådt med sit Elvis Tribute show og sit eget band “Elvis On My Mind” igennem 17 år over hele Danmark. Han vandt titlen Best Elvis Tribute Artist i Skandinavien i 2013, ligesom han også har været simifinalist i Europe´s tribute to Elvis i Blackpool i England to år i træk. Brian vandt også Images of the King konkurrencen i Danmark i 2017. 

Ricky Aron, England:

Ricky Aron fra Liverpool, England vidste allerede fra en meget tidlig alder, at han ville være sanger. Efter at have turneret med bands i en årrække med diverse forskellige shows i såvel England som flere forskellige steder i Europa, besluttede Ricky at gå solo og herunder starte ud som Elvis Tribute Artist. Han blev herefter kåret som Europa´s bedste halvtredser Elvis Tribute Artist i 2007. Derudover er han kåret som “Bedst Elvis Festival artist” ved Europas største Elvis Festival i Porthcawl, ligesom han i 2015 blev kåret som Europas Champion i Blackpool og dermed kvalificerede sig til at konkurrere i Memphis konkurrencen “the Ultimate”. Ricky vandt ligeledes konkurrencen på den Danske Elvis Festival i 2018 og han vil derfor repræsentere den Danske Elvis Festival ved Images of the King konkurrencen i Memphis i august 2018.

Eddy Popesco, England:

Eddy er født i Romanien i 1977 og han så Elvis for første gang som 6 årig i filmen “Fun in Acapulco” – herefter besluttede Eddy, at han ville være sanger ligesom Elvis. Efter at han havde lært en del Elvis sange og også lært at spille dem på guitar, flyttede han med sin familie til England i 2010, for at starte sin karriere som Elvis Tribute Artist. Eddy har vundet en del priser igennem årene og han vandt ligeledes “Peoples Choice” på Den Danske Elvis Festival 2018.  

Band og Korpiger:

Weekenden byder på et gensyn med Graceland Band fra Wales. De er vant til at spille for tribute artister ved shows i både ind- og udland. Bandet har været en stor succes i de tre forrige Elvis weekender, så der er noget at glæde sig til.

Fiona Ford er en Lancashire (UK) baseret sanger og sangskriver. Fiona skriver og udfører originalt materiale med sin partner Gerard McDonald. Fionas karriere omfatter til dato mange store teater turneer, herunder hun p.t. korpige for Joe Longthorne på hans nuværende UK tour. Fiona arbejder ligeledes med store shows dedikeret til Elvis Presleys musik.

Nicole Monique Johnson er oprindeligt fra Los Angeles, Californien. Nicole bringer en unik blanding af amerikansk evangelium, jazz og klassisk træning til de forskellige musikprojekter, hun har arbejdet med siden hun forlod USA i 1999. Nicole er elektrisk og alsidig, hun dækker materiale i Rock and Roll, folkemusik, jazz, klassisk og musikalsk teater genrer ligeså. Nicole bor for tiden i Reading i England.

Peter Edwards, Wales:

Peter Edwards vil være vært for vores festival weekend.

Prækvalifikation til Images of the King konkurrencen i Memphis.

Endelig vil weekenden igen byde på en prækvalifikationsrunde til konkurrencen Images of the King i Memphis, hvorunder vi får lejlighed til at se mange forskellige Elvis tribute artister fra hele Europa kæmpe for at vinde finalepladsen i Memphis. 

Images of the King konkurrencen bliver afholdt hvert år i Elvis ugen i Memphis i august måned og den danske vinder kvalificerer sig til, at gå direkte i semifinalen i Memphis i august 2019.

Vindere 2018:

Billetter:

Vær på Festivalen hele weekenden, en dag eller blot en aften. Der er mange muligheder at vælge imellem, dog bliver dags- og aftenbilletter ikke sat til salg før i begyndelsen af 2019.

Weekend Pass omfatter fredag aften, hele lørdagen og hele søndagen samt afterparties.

Det er bare om at pakke kufferten, den bedre halvdel ( en ven, søster, bror, ja, you name it!), og kom til Nyborg – det bliver en fantastisk weekend, spækket med lækkert musik og god stemning.

For jer som ønsker hotelovernatning i forbindelse med festival weeekenden, har Sinatur hotel Storebælt et godt tilbud til jer.

Det kan I læse meget mere om her: Sinatur Hotel Storebælt

 

BILLETTER TIL ELVIS FESTIVALEN 2019 – KØB DEM HER: