Kongefest i Nyborg – Weekend/dagsbilletter

Er I til Rock´n´Roll så er Nyborg stedet at være i weekenden fredag den 25. til  27. maj 2018. 

I got a woman, Love me tender, Jailhouse Rock, That’s All Right, Heartbreak Hotel, Blue Suede Shoes – geniale Elvis Presley stod fra 1950erne og frem til sin død i 1977 bag utallige megahits, og i 2018 kan vi danskere igen opleve en vaskeægte Elvis-festival med Elvis Tribute Artister, som man kender dem fra især USA og England. 

Weekenden byder på fantastisk underholdning, eftermiddag, aften og nat med nogle af de bedste og højest prisbelønnede Elvis Tribute Artister i branchen, som hver især vil underholde med deres fortolkninger af Elvis. Der vil blive rig lejlighed til en dans eller to og til at få genopfrisket højdepunkter fra de forskellige årtier af Elvis` sang karriere.

Vi har følgende Elvis Tribute Artister på programmet i 2018:

Mario Kombou England:

Mario har igennem sin karriere som Elvis tribute artist vundet et utal af konkurrencer herunder bl.a. Images of the King Championship i Memphis. Han turnerer og synger for tiden for fulde huse i såvel Storbritanien som i diverse andre Europæiske storbyer med sit egenproduceret show  “Elvis Years” og tidligere blev han blandt mange hundrede håbefulde tribute artister i såvel England som USA udvalgt til at spille hovedrollen i Jailhouse Rock på Piccadilly Teateret i London´s Westend. 

Juan Lozano, Wales:

Juan Lozano er foruden at være en fantastisk Elvis tribute artist også en habil musiker. Juan Lozano blev udvalgt blandt mange håbefulde Elvis tribute artister til at deltage i BBC´s World Greatest Elvis. Elvis har altid været hovedinspirationen i Juan´s musikalske liv. Som Juan siger: “Jeg har så meget at takke Elvis for – det er et privilegium for mig, at arbejde som Elvis Tribute Artist. Det har givet mig så mange muligheder i livet, som jeg ellers ikke ville have fået – lige fra mødet med mange fantastiske mennesker til optræden på live tv”

Brian Trøjborg/Troy, Danmark:

Brian Trøjborg har optrådt med sit Elvis Tribute show og sit eget band “Elvis On My Mind” igennem 17 år over hele Danmark. Han vandt titlen Best Elvis Tribute Artist i Skandinavien i 2013, ligesom han også har været simifinalist i Europe´s tribute to Elvis i Blackpool i England to år i træk. Brian vandt også Images of the King konkurrencen i Danmark i 2017 og han vil repræsentere Den Danske Elvis Festival ved finalerne i Images of the King i Memphis i august måned 2017.

Paul Molloy, England:

Paul Molloy har optrådt som Elvis Tribute Artist i ca. 16 år  på nogle af de bedste teater scener over hele verden. Han har vundet mange priser i diverse konkurrencer, senest fik han andenpladsen i Images of the King konkurrencen som blev afholdt i Denmark i 2017. Han har optrådt både i radio og på tv igennem årene, og ifølge Paul selv, så har nogle af højdepunkterne igennem hans karriere været, at have mødt og arbejdet sammen med nogle af de mennesker som var tættest på Elvis “himself”. Det har været helt utrolige fine oplevelser udtaler Paul Molloy.

Band og Korpiger:

Weekenden byder på et gensyn med Graceland Band fra Wales. De er vant til at spille for tribute artister ved shows i både ind- og udland. Bandet har været en stor succes i de to forrige Elvis weekender, så der er noget at glæde sig til.

Vores korpiger The Passionettes har optrådt mange steder i verden og i mange forskellige sammenhænge –  både som korpiger – og som hovedatraktion.

The Passionettes har medvirket i shows med Elvis Presley´s egen guitar legend James Burton og har turneret med the Queen of Rock Suzi Quatro, ligesom de i oktober i år medvirker i shows med Suzi Quatro, David Essex, the Osmonds og Hot Chocolate.

Peter Edwards, Wales:

Peter Edwards vil være vært for vores festival weekend.

Prækvalifikation til Images of the King konkurrencen i Memphis.

Endelig vil weekenden igen byde på en prækvalifikationsrunde til konkurrencen Images of the King i Memphis, hvorunder vi får lejlighed til at se mange forskellige Elvis tribute artister fra hele Europa kæmpe for at vinde finalepladsen i Memphis. 

Images of the King konkurrencen bliver afholdt hvert år i Elvis ugen i Memphis i august måned og den danske vinder kvalificerer sig til, at gå direkte i semifinalen i Memphis i august 2018.

Vindere 2017:

Billetter:

Vær på Festivalen hele weekenden, en dag eller blot en aften. Der er mange muligheder at vælge imellem.

Weekend Pass omfatter fredag aften, hele lørdagen og hele søndagen samt afterparties.

Billetter til en enkelt dag – omfatter både eftermiddag og aften shows – koster 595 kroner.

Billetter til Festivalens aften shows bliver sat til salg senere på året når det endelige program for festivalen foreligger. 

Det er bare om at pakke kufferten, den bedre halvdel ( en ven, søster, bror, ja, you name it!), og kom til Nyborg – det bliver en fantastisk weekend, spækket med lækkert musik og god stemning.

For jer som ønsker hotelovernatning i forbindelse med festival weeekenden, har Sinatur hotel Storebælt et godt tilbud til jer.

Det kan I læse meget mere om her: Sinatur hotel Storebælt

Dagsbilletter incl. dag og aften shows

Hele weekenden
Dagsbilletter – incl. dag og aften shows
Lørdag/SøndagMedbring venligst jeres kvittering fra paypal og fremvis den ved indgangen til festivalen, hvor I vil få udleveret et festival armbånd, som billet. 

Billetter kan ikke refunderes.