En fantastisk oplevelse – jeg kommer helt sikkert igen!

Jeg har været fan af Elvis og hans musik så længe jeg kan huske, så da jeg hørte om en Elvis Festival i Danmark i 2016, var jeg naturligvis meget interesseret.

Men jeg var også skeptisk. For hvad var det nu for noget…? Og hvad var de her Elvis Tribute Artists for noget..?

Men på trods af min usikkerhed, endte jeg med at tage af sted. Jeg fik endda held med at lokke min mand med – nok mest fordi festivalen blev afholdt på Comwell, hvor han kunne slappe af i spa’en eller på golfbanen, hvis der gik for meget Elvis i den…

Så vi pakkede både festtøj og badetøj og vendte næserne mod Comwell i Korsør…

Da vi ankom, fik vi tildelt nogle festival-armbånd. På den måde kunne vi frit gå til og fra de koncerter der skulle spilles i løbet af weekenden.  Vi fik anvist vores værelse og luntede derefter hurtigt ned for at se, hvad den Elvis-festival egentlig var for noget.

Fra det øjeblik vi trådte ind i festsalen, var jeg solgt. Salen var fuld af glade mennesker, som sad og hyggede sig til tonerne af Elvis-musik og Elvis på storskærm. Jeg følte mig straks hjemme.

Kort efter gik det op for mig, at det blev bedre endnu. En Elvis Tribute Artist gik på scenen sammen med et veloplagt live band. Og SÅ skal jeg ellers love for, at stemningen røg helt i top!

Det var en herlig kombination af en intim-koncert og en tur i en tidsmaskine til en rigtig Elvis-koncert. Jeg var slet ikke i tvivl om, at dette ville blive en forrygende weekend, og jeg ærgrede mig allerede over, at vi ikke var kommet dagen inden.

Vi sang, dansede og hyggede os hele resten af festivalen. Og vi var selvfølgelig også en tur i den skønne spa, når vi rigtig skulle slappe af.

Min mand, som ellers ikke er decideret fan af Elvis, nåede slet ikke at komme på golfbanen. Han var nemlig så begejstret for de gode optrædener og den gode musik, at han var lige så ofte at finde i salen, som jeg selv var.

Personligt var jeg meget taknemmelig for at møde så mange nye, dejlige mennesker – som jeg nu kan dyrke Elvis-musikken sammen med. Selve Elvis-artisterne tilførte hele festivalen en ganske særlig stemning ved ikke blot at optræde, men også at omgås publikum udenfor rampelyset og hygge sig ved at se hinanden optræde. Man fik et særligt indblik i det gode kammeratskab imellem de dygtige Tribute Artists som var hentet fra flere forskellige lande.

Alt i alt har festivalen, som jeg var så nervøs ved til at starte med, efterladt mig med en oplevelse for livet – og flere nye venskaber.
Da jeg forlod hotellet, glædede jeg mig allerede til næste års festival. Og det gør jeg stadig.

Jeg har allerede booket mine billetter – har du…?

Ellers, så skynd dig at gøre det :0)

Kristina Selina Schackinger, Danmark

Festival Billetter